DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 21.01. - 27.01.2019.

KarticaIII. kvartalna konferencija za poslovođe

“Naše mesto na tržištu”

Zrenjanin, 5. novembar 2018. Trgovinski lanac PerSu marketi održao je treću po redu ove godine kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene, kroz koju su tokom dva dana trajanja, zaposleni imali prilike da se upoznaju sa novim tržišnim trendovima, razvojnim potencijalima kao i novim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva.

 

Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposleni su imali prilike da neposredno razmenjuju ideje i stavove sa rukovodstvom kompanije, kako bi se zajedničkim snagama kreirala najadekvatnija strategija poslovanja za narednu godinu.

 

“Veoma nam je važna edukacija naših zaposlenih, jer su upravo oni glavni pokretač našeg razvoja. Na svakoj konferenciji imamo jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo, da čujemo svačije mišljenje i da naučimo nešto novo” – poručuju iz PerSu marketa.

 

Ova godina u PerSu marketima protekla je u znaku unapređivanja maloprodajne mreže, oplemenjivanju prostora i usavršavanju nastupa na tržištu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine.

 

Vesti

  • SUPER BEBE

    PerSu marketi daruju svaku novorođenu bebu svojih zaposlenih   Odlukom rukovodstva PerSu marketa svi zaposleni koji postanu roditelji, počev od DETALJNIJE
  • 1
  • 2
  • 3

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi