DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 21.01. - 27.01.2019.

KarticaPočela podela ogreva za 100 porodica iz našeg komšiluka

Od svake kupovine ostvarene u PerSu marketima, u periodu od 01. oktobra do 31. oktobra, donirali smo 1 dinar i na taj način uspeli da prikupimo preko milion i po dinara za nabavku ogreva za 100 najugroženijih porodica u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine u kojima poslujemo.

Podela ogreva porodicama, počela je u četvrtak 01. novembra, kako bi hladne jesenje dane koji nam predstoje, dočekali spremno.

Akcija je naišla na veliku podršku kako potrošača, tako i poslovnih partnera. Ove godine akciju su se podržale kompanije Štark, Pepsi, Eurobriket, Moravka i Victoria Oil. Celokupnoj organizaciji i ove godine veliku pomoć pružili su centri za socijalni rad iz svih opština, ukazujući na najugroženije mnogočlane porodice.

Zahvaljujemo se svim potrošačima, ali i partnerima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji naše humanitarne akcije “Topli dinar“ i pomogli nam da ove zime svima bude toplo.

Vesti

  • SUPER BEBE

    PerSu marketi daruju svaku novorođenu bebu svojih zaposlenih   Odlukom rukovodstva PerSu marketa svi zaposleni koji postanu roditelji, počev od DETALJNIJE
  • 1
  • 2
  • 3

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi