DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 21.01. - 27.01.2019.

KarticaPerSu marketi generalni pokrovitelji II međunarodnog sajma privrede ZrBizNet

SuPer je pokrenuti se!

PerSu marketi su generalni pokrovitelji međunarodne privredne manifestacije “ZrBizNet”, koja se po drugi put održava u Zrenjaninu u hali “Medison”, u periodu od 20. do 22. septembra.

Naš lanac PerSu već više od 20 godina uspešno pokreće privredu Zrenjanina i Vojvodine.

Pre 21 godinu otvorili smo prvu prodavnicu u Srpskom Itebeju, a sada svoju delatnost ostvarujemo u 80 naseljenih mesta i zapošljavamo preko 1.000 radnika.

Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a je “Pokreni se”, a mi ćemo se na sajmu predstaviti sa našim projektom saradnje sa lokalnim proizvođačima pod nazivom “Naši smo. Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, na taj način što pruža priliku malim i srednjim preduzećima da svoje proizvode plasiraju u preko 140 PerSu marketa širom Vojvodine.

Na ovaj način želimo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, poboljšamo kvaliteta života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja.

Važan deo PerSu kulture jesu zajedništvo i međusobna briga, a putem projekta “Naši smo” međusobno ćemo približiti i povezati trgovce, kupce i proizvođače. Ovogodišnji sajam privrede “ZrBizNet” vidimo kao SuPer priliku da to prezentujemo posetiocima istog, pozovemo ih da se pokrenu i zajedno sa nama potpomognu razvoj lokalne privrede i zajednice.

Vesti

  • SUPER BEBE

    PerSu marketi daruju svaku novorođenu bebu svojih zaposlenih   Odlukom rukovodstva PerSu marketa svi zaposleni koji postanu roditelji, počev od DETALJNIJE
  • 1
  • 2
  • 3

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi