DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 10.12. - 16.12.2018.

KarticaPerSu komšija stigao u Mali Iđoš

Od subote 17. februara, PerSu porodica bogatija je za još jednog člana. Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Malom Iđošu, na adresi Glavna 31. Veliko otvaranje, podržano je od strane predsednika opštine Mali Iđoš - Marka Lazića, koji je isto svojim prisustvom upriličio.

Vrata ovog PerSu marketa su Vam otvorena, radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h, gde Vas nakon završene obuke u PerSu Trening centru, spremno čeka osam novih kolega i koleginica.

Supereta u Malom Iđošu, svakog dana svojim potrošačima na 200 m2 prodajnog prostora nudi preko 4.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova. Kako bi Vam svakodnevna kupovina bila brza, laka i udobna, objekat smo opremili sa dve SuPer kase.

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca i darovao ih SuPer poklonima. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar. I tu nije kraj iznenađenjima, prvih dvadeset potrošača obradovano je poklon paketima PerSu, Belkino&Delikato, dok je svaka kupovina na izlazu iz novootvorenog objekta darovana poklonom prijatelja PerSu marketa.

Ukoliko živite u Malom Iđošu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom mestu, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi