DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 23.04. - 29.04.2018.

persu-23-29-04-2018Potpisan prvi ugovor sa lokalnim proizvođačem

PerSu marketi zvanično lansirali projekat “Naši smo”

Zrenjanin, 17. april 2018. PerSu marketi zvanično su pokrenuli projekat pod nazivom “Naši smo” kojim se pozivaju svi zainteresovani lokalni proizvođači na saradnju.

Opširnije...

Radno vreme PerSu marketa tokom uskršnjih praznika

Dragi potrošači,
 
U susret predstojećim uskršnjim praznicima potrudićemo se da PerSu marketi budu otvoreni i snadbeveni tako da možete da nabavite sve što vam je potrebno za nezaboravne trenutke sa porodicom, a onda ćemo i mi posvetiti vreme nama dragim osobama. Kako biste mogli da blagovremeno isplanirate svoje kupovine i bezbrižno uživate tokom uskršnjih praznika, obaveštavamo vas o radnom vremenu naših objekata u narednom periodu.
 
Radno vreme svih PerSu marketa možete preuzeti ovde

PerSu marketi najavili novi projekat na sajmu Zemljoradničkog zadrugarstva

 

Ovogodišnji Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije, organizovan je po prvi put sa idejom da se pruži podrška osnaživanju lokalnih sredina, kroz jačanje pre svega domaće proizvodnje na selu.

Opširnije...

PerSu marketi veliki prijatelji sajma zadrugarstva “Mladenci“

Prvi sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije – pod nazivom “Mladenci”, održan je u Zrenjaninu od 22. do 24. marta u sportskoj hali Medison. Ulaz je bio besplatan, a brojni posetioci mogli su da probaju i kupe domaće prehrambene proizvode, ručne radove, ali i da vide bogat kulturno umetnički program.

Opširnije...

Još jedan PerSu komšija stigao u Kljajićevo

Od subote 17. marta, PerSu porodica bogatija je za još jednog člana. Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Kljajićevu, na adresi Moše Pijade 83. Vrata ovog PerSu marketa su Vam otvorena, radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h, gde Vas nakon završene obuke u PerSu Trening centru, spremno čeka sedam novih kolega i koleginica.

Opširnije...

SuPer rode stigle u Taraš

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa, u sredu 14. marta u Tarašu, upriličena je svečana proslava povodom povratka roda. Nakon Prvoja, u ovo banatsko selo poznatije kao Evropsko selo roda, stigli su i Ivica & Marko.

Opširnije...

baner sa strane


biznis-partner

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

persu-sajt-baner-info-centar

PerSu fanovi

 
 

kupi lako baner 350x153

penny-bank-baner

Petak posle posla 350x100

postanite-deo-naseg-tima-persu