DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 14.10. - 20.10.2018.

kartica



Počinje “Topli dinar” velika akcija PerSu marketa za kupovinu ogreva za 100 porodica

Pomozimo zajedno. Jedan dinar, veliki doprinos!

 

U ponedeljak 01. oktobra, počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“. Od 01. do 31. oktobra, od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, da bi se od sakupljenog novca, u vrednosti preko milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je naša pomoć potrebna.

Opširnije...

PerSu marketi uspešno nastupili na II međunarodnom sajmu privrede “ZrBizNet” u Zrenjaninu

Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, u periodu od 20. do 22. septembra 2018. godine u Hali “Medison” u Zrenjaninu, održana je druga Međunarodna privredna manifestacija “ZrBizNet”.

Opširnije...

PerSu marketi generalni pokrovitelji II međunarodnog sajma privrede ZrBizNet

SuPer je pokrenuti se!

PerSu marketi su generalni pokrovitelji međunarodne privredne manifestacije “ZrBizNet”, koja se po drugi put održava u Zrenjaninu u hali “Medison”, u periodu od 20. do 22. septembra.

Opširnije...

Program privrednog sajma ZrBizNet 2018

Program privrednog sajma ZrBizNet 2018

PerSu zabava za celu porodicu na 33. Danima piva u Zrenjaninu

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina je i ove godine tradicionalno pretvorena u PerSu ulicu kišobrana, najavljujući dolazak 33. po redu Dana piva u Zrenjaninu. PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima “Dana piva” prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

Opširnije...

PerSu komšija stigao u Apatin

U subotu 25. avgusta, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Apatinu na adresi Srpskih Vladara 67. Vrata novog PerSu marketa su Vam otvorena radnim danima i subotom od 06:30h do 21:30h i nedeljom od 07h do 20h, gde Vas nakon završene obuke u PerSu trening centru spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

Opširnije...

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

persu-sajt-baner-info-centar

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi