DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 13.08. - 19.08.2018.

NA kartice 08 13-19Konferencija za poslovođe II. kvartal 2018. godine

U periodu od 17. do 18. jula, u hotelu “Novi Sad” u Novom Sadu i restoranu “Mrkšićevi salaši” u Srpskom Itebeju, održana je konferencija za poslovođe za II. kvartal 2018. godine. Tema konferencija bila je ”Voće i povrće". Tokom dva dana trajanja konferencije, na istoj je prisustvovalo preko 160 učesnika, od toga 138 poslovođa maloprodajnih objekata, ostatak su bili predavači i posetioci konferencije iz različitih sektora kompanije.

Opširnije...

Nova PerSu eko torba štedi i vredi

U ponedeljak 16. jula, PerSu marketi, kao jedan od vodećih trgovinskih lanaca na teritoriji Vojvodine, priključili su se globalnoj kampanji podizanja ekološke svesti potrošača o važnosti zaštite životne sredine, uvođenjem sistema naplate potrošačkih kesa po simboličnoj ceni od 2 dinara.

Opširnije...

Svečano otvoren renoviran PerSu market u Novom Sadu

U četvrtak 05. jula, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Bulevar Kralja Petra I 7. Sredili smo Vašeg omiljenog SuPer komšiju, kako bi Vam svakodnevna kupovina u njemu bila prijatnija i ugodnija.

Opširnije...

Novi PerSu komšija stigao u Banatsko Karađorđevo

Presecanjem crvene trake, u subotu 02. juna, svečano je otvoren novi PerSu market u Banatskom Karađorđevu na adresi Đure Jakšića 24/a. Vaš omiljeni SuPer komšija, promenio je svoju adresu i mesto stanovanja, kako bi Vam omogućio prijatniju i ugodniju svakodnevnu kupovinu.

Opširnije...

PerSu marketi i Kulturni centar potpisali partnerski ugovor

Zrenjanin, 23. maj 2018. – U okviru partnerstva sa Kulturnim centrom Zrenjanina, PerSu marketi uložiće dva miliona dinara u razvoj Kulturnog centra, a isti iznos uložiće i grad Zrenjanin, te će ukupna investicija iznositi četiri miliona dinara. Ovu instituciju, koja ove godine proslavlja jubilarnih 40 godina postojanja, godišnje poseti oko 100.000 ljudi, a investija u infrastrukturne i programske projekte, kao i pokretanje Kluba prijatelja kulture, omogućiće Kulturnom centru da u potpunosti preuzme ulogu koju ima kada je reč o potrebama i kvalitetu kulturnih sadržaja zajednice.

Opširnije...

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

persu-sajt-baner-info-centar

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi