DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 20.11. - 26.11.2017.

persu-20-26-11-2017Otvoren novi PerSu market u Knićaninu

U subotu 04.11.2017. godine u 9h presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Knićaninu, na adresi Vojvode Stevana Knićanina 62. Na 120 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama.

Opširnije...

PerSu marketi počeli podelu ogreva za 100 porodica

Uspešno je završena velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“. PerSu marketi su od svake Vaše kupovine, obavljene u periodu od 01. oktobra do 31. oktobra, donirali po 1 dinar i na taj način uspeli da prikupe preko milion i po dinara za kupovinu ogreva za 100 najugroženijih porodica u Vojvodini.

Opširnije...

Podrška PerSu marketa sistemu dualnog obrazovanja

Kompanija “BB Trade” potpisala je ugovor o dualnom obrazovanju sa Ekononsko-trgovinskom školom “Jovan Trajković” iz Zrenjanina.

Opširnije...

Humanitarna akcija "Topli dinar"

Opširnije...

SuPer Zrenjaninski polumaraton

U nedelju, 08. oktobra 2017. godine, održan je drugi po redu Polumaraton u Zrenjaninu. PerSu marketi, kao generalni sponzori, pružili su podršku sada već tradicionalnom Polumaratonu, koji je ponovo ispunio očekivanja učesnika, organizatora i posmatrača.

Idealno vreme za trčanje, veliki broj ljudi pored staze i SuPer energija učinili su da ceo Zrenjanin diše u ritmu maratonaca. 

Opširnije...

PerSu dečiji program na Danima piva

Opširnije...

baner sa strane


biznis-partner

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

persu-sajt-baner-info-centar

PerSu fanovi

 
 

kupi-lako

penny-bank-baner

petak-posle-posla

postanite-deo-naseg-tima-persu