DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 10.12. - 16.12.2018.

KarticaObezbeđen ogrev za 100 porodica iz našeg komšiluka

 

U okviru humanitarne akcije „Topli dinar“, koju već čevrtu godinu zaredom organizujemo uz podršku partnera i potrošača, sakupljena su novčana sredstva za nabavku ogreva za sto najugroženijih porodica širom Vojvodine. Od svakog računa realizovanog tokom meseca oktobra donirali smo po 1 dinar, a akciji su se ove godine pridružile kompanije Moravka, Štark, Pepsi, Eurobriket i Victoria Oil.

Opširnije...

III. kvartalna konferencija za poslovođe

“Naše mesto na tržištu”

Zrenjanin, 5. novembar 2018. Trgovinski lanac PerSu marketi održao je treću po redu ove godine kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene, kroz koju su tokom dva dana trajanja, zaposleni imali prilike da se upoznaju sa novim tržišnim trendovima, razvojnim potencijalima kao i novim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva.

Opširnije...

Počela podela ogreva za 100 porodica iz našeg komšiluka

Od svake kupovine ostvarene u PerSu marketima, u periodu od 01. oktobra do 31. oktobra, donirali smo 1 dinar i na taj način uspeli da prikupimo preko milion i po dinara za nabavku ogreva za 100 najugroženijih porodica u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine u kojima poslujemo.

Opširnije...

Otvoren renoviran PerSu market u Zrenjaninu

U subotu 20. oktobra, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Zrenjaninu na adresi Mihajlovački drum bb. Na oko 300 m2 prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 5.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova, a tri SuPer kase omogućavaju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu.

Opširnije...

Počinje “Topli dinar” velika akcija PerSu marketa za kupovinu ogreva za 100 porodica

Pomozimo zajedno. Jedan dinar, veliki doprinos!

 

U ponedeljak 01. oktobra, počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“. Od 01. do 31. oktobra, od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, da bi se od sakupljenog novca, u vrednosti preko milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je naša pomoć potrebna.

Opširnije...

PerSu marketi uspešno nastupili na II međunarodnom sajmu privrede “ZrBizNet” u Zrenjaninu

Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, u periodu od 20. do 22. septembra 2018. godine u Hali “Medison” u Zrenjaninu, održana je druga Međunarodna privredna manifestacija “ZrBizNet”.

Opširnije...

Vesti

  • 1
  • 2
  • 3

Petak posle posla 350x100

kupi lako baner 350x153

baner 350x384 trazis posao crveni

baner sa strane

PerSu fanovi