DTL novi logo FINAL

Izdvajamo iz ponude 19.02. - 25.02.2018.

persu-19-25-02-2018PerSu komšija stigao u Mali Iđoš

Od subote 17. februara, PerSu porodica bogatija je za još jednog člana. Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Malom Iđošu, na adresi Glavna 31. Veliko otvaranje, podržano je od strane predsednika opštine Mali Iđoš - Marka Lazića, koji je isto svojim prisustvom upriličio.

Opširnije...

Otvoren renoviran PerSu market u Titelu

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u sredu 07. februara u Titelu, otvoren renoviran PerSu market na adresi Glavna 141.

Opširnije...

Dodela jubilarnih nagrada zaposlenima BB Trade

Kompanija BB Trade a.d. organizovala je svečanu proslavu u Kaštelu Ečka, povodom dodele jubilarnih nagrada za 10 i 20 godina rada, ali i priznanja zaposlenima koji su zaslužni za jubilarnih 20. godina postojanja.

Opširnije...

PerSu marketi pokrovitelji karnevala i maskembala u Novom Itebeju

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa, u subotu 03. februara u Domu kulture u Novom Itebeju, tradicionalno je održan karneval i maskembal. 

Opširnije...

PerSu marketi generalni pokrovitelji Itebejskih susreta

PerSu marketi su generalni pokrovitelji "Zimskih Itebejskih susreta", koji su ove godine po 36. put organizovani u Novom Itebeju, sa ciljem međusobnog upoznavanja meštana i šireg okruženja. Ova tradicionalna kulturno-zabavna manifestacija, organizovana na osnovu zamisli istaknutog vojvođanskog mađarskog pisca Ferenca Deaka, koji je ovu manifestaciju pokrenuo pre četrdeset godina. 

Opširnije...

PerSu marketi opremili kabinet Ekonomsko-trgovinske škole

Kao vid podrške dualnom obrazovanju, PerSu marketi opremili su kabinet za praktičnu nastavu trgovaca u Ekonomsko-trgovinskoj školi "Jovan Trajković" iz Zrenjanina. Svečano otvaranje kabineta bilo je u subotu 27. januara, u sklopu proslave školske slave Sveti Sava, uz prisustvo velikog broja medija, profesora, đaka i njihovih roditelja.

Opširnije...

baner sa strane


biznis-partner

Vesti


  • 1
  • 2
  • 3

persu-sajt-baner-info-centar

PerSu fanovi

 
 

kupi-lako

penny-bank-baner

petak-posle-posla

postanite-deo-naseg-tima-persu